collapse

Author Topic: Octavia Tour 2 COMBI SAU LIMO ?  (Read 15370 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

jepcarusam

• Guest
Răspuns: Octavia Tour 2 COMBI SAU LIMO ?
« Reply #25 on: Martie 04, 2011, 08:52:28 pm »
mda e un lucru cel putin evident pt orice om normal :))

daca nu ai voie sa pui clima ar fi fost culmea sa iti dea voie sa pui elemente de Scout

Offline Ciprian

• **
« Reply #26 on: Martie 04, 2011, 10:03:30 pm »
...aveti idee care este diferenta de pret intre o bara normala si una pt Scout ?
Daca e ca in cazul RS e cam dublu pretul barei de Scout fata de una normala .
Nu ar fi rau sa intrebi la magazine de piese auto poate gasesti pe producator si e mai ieftina .
In mod evident se pot pune pe un combi toate elementele de Scout si masina chiar arata intr-un mare fel .
Moderez moderat .

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #27 on: Martie 04, 2011, 10:35:37 pm »
si nu se merita! ajunge ca pe vremuri(se mai gaseste si acum) ca daciile cu emblema de bmw,vw,etc! mai lipsesc franjurii la geamuri si cruciulite la prabriz  :))
stiu karate,judo,kung-fu si alte... 3 cuvinte in japoneza!

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #28 on: Martie 04, 2011, 10:44:16 pm »
Nu trebuie uitata nici emblema Scout, pusa pe haionul combi-ului "tunat".  :-&
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #29 on: Martie 05, 2011, 11:43:27 am »
ai uitat de "4x4"!un pic mai jos de scout  :))

Offline Ciprian

• **
« Reply #30 on: Martie 05, 2011, 01:17:10 pm »
O Octavie din asta cu elementele de Scout arata fix ca un Scout .
De ce considerati ca e taranie sa faci pe un Tour din asta nou modificarile astea ? Ca are elemente de Scout dar nu e Scout ?

In cazul asta stiu pe cineva din Ploiesti care avea o Octavie 2 normala si i-a pus o gramada de elemente de RS si arata senzational de bine . Vi s-a parut ca aia era taranie ?
In fine , rautacisme , vorba unuia .
Moderez moderat .

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #31 on: Martie 05, 2011, 01:50:31 pm »
Incercarile de-a face o masina sa arate a ceea ce nu este aluneca deseori pe panta kitsch-ului. Vad zilnic prin oras asa zise GTI-uri, M Power sau RS-uri care abia se urnesc de la semafor. Tuningul vizual trebuie facut cu mare atentie, fiind foarte usor sa cazi in penibil. Ma rog, probabil este valabila si aici chestia cu "gusturile nu se discuta".
Din pacate traim intr-o tara unde Abibas, Nyke sau Pumas se vand foarte bine. ;D

« Last Edit: Martie 05, 2011, 01:55:04 pm by Roberto »

Offline STIG

• Administrator
« Reply #32 on: Martie 05, 2011, 01:55:12 pm »
Eu stiu doua fabii facute ca RS ul dar sub capota aveau 70cp.
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #33 on: Martie 05, 2011, 02:00:00 pm »
Mda, din pacate saracia ne impinge la incercari de a da lucrurilor pe care le posedam acea....touch of glamour, pentru a parea mai mult decat ceea ce sunt.
O masina cu tractiune fata cu un kit 4x4 nu difera prea mult de un iPhone chinezesc, parerea mea. Repet, depinde acum si de gusturile fiecaruia.

Offline STIG

• Administrator
« Reply #34 on: Martie 05, 2011, 03:55:52 pm »
Asta cam asa e. Oricum,sunt atatea variante de a tuna o masina,nu neaparat Scout. Dar aici este o alta discutie.

Offline B e b e

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #35 on: Martie 05, 2011, 04:20:42 pm »
Acu sincer .. va bagati voi in curtea omului. Daca el vrea sa si o faca hummer asta e treaba lui. Atata timp cat el se simte "deasupra tuturor" cu design de scout io zic ca investitia este bine venita. Cand nu ii mai place sa le dea jos si gata.
Vorba aia .. pe banii mei fac ce vreau ..

Ca vrem sa il ajutam ca niste prieteni si sa ii aducem la cunostinta parerea noastra, asta e partea a 2-a care nu conteaza mai mult de 10% in decizia finala (la mine cel putin) :D
DRL 35%,CH off, LH off, 2 lampi ceata active pe frana ... etc.
Interfata Vag 908
N-am proverb dar imi place al lu' St3ff

Offline Harlequin

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #36 on: Martie 05, 2011, 09:11:54 pm »
Cat timp la talciocul din Vitan se vand tot felul de abtibilduri si plastice care pot da nastere instant unei masini sport, chiar nu mai vad rostul unei firme de tuning.  >:D

PS - am vazut o emisiune despre tuning auto la teve...cred ca erau baietii de la Brabus care lucrau un Mertz, cu acordul firmei, evident.  :-X
Sunt cel mai smeker din lume si al doilea din satul meu... :D

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #37 on: Martie 05, 2011, 10:43:44 pm »
Brabus nu se limiteaza doar la tuning-ul optic, fac mult mai mult.  ;)

Offline Ciprian

• **
« Reply #38 on: Martie 05, 2011, 11:15:04 pm »
E kitch faptul ca iei o caroserie combi care e aceeasi si la Scout si la combi si ii pui pe ea elemente originale de Scout sau de RS ?
A zis cineva sa scrii pe masina Scout , Soiuz , Endeavour , Buran , Ariane 4x4 ?

Omul a intrebat doar daca se poate si cam cat ar costa .
Tuningul estetic e una iar cel tehnic e alta . Ce-i drept impreuna dau cel mai bun rezultat dar am vazut si multi oameni carora le place doar cel estetic , nu cred ca ii putem condamna cu ceva pentru asta .
Dar fiecare cu gusturile lui .
Moderez moderat .

Offline florint

• *
    • Email
« Reply #39 on: Martie 06, 2011, 11:24:37 am »
in primul rand nu stiu daca se potrivesc barele de scout. Eu am octavia 2 combi si la mine nu se potrivesc.

In al doilea rand, eu am simtit de multe ori utilitatea combi-ului. Zilele trecute am mers la IKEA si am luat o canapea, un covor si inca o tona de maruntisuri pentru sora-mea. Au incaput lejer in masina. Da, poti sa incarci mult mai mult, in detrimentul pierderii oglinzii centrale.
Octavia 2 combi 4*4, 2.0 FSI, 150 CP

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #40 on: Martie 06, 2011, 11:27:56 am »
La tine Florine ar merge un kit Scout, masina ta fiind 4x4 nu una care incearca sa para asa.

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #41 on: Martie 06, 2011, 01:33:07 pm »

In cazul asta stiu pe cineva din Ploiesti care avea o Octavie 2 normala si i-a pus o gramada de elemente de RS si arata senzational de bine . Vi s-a parut ca aia era taranie ?
In fine , rautacisme , vorba unuia .

daca vorbim de acelasi :cineva",atunci ai uitat ca avea si 140 CP???? adica,incet,incet,se apropia de RS. dar ca sa pui si un kit 4x4 pe un new tour,mi se pare aberant.

Offline Ciprian

• **
« Reply #42 on: Martie 06, 2011, 01:36:03 pm »
Nu stiam ca un anume kit arata ca o masina e 4x4 sau nu .
Sunt variante de suv sau break care se vand atat in varianta 2x4 cat si in varianta 4x4 . Alora ce sa le mai zicem , niste constructori chiciosi .

RPM exista o asa mare legatura intre cai , transmisie si look ?
E chestie de preferinte si nu cred ca trebuie sa judecam atat de mult lucrurile . Eu va respect parerea si mi-am spus-o si pe a mea .
Moderez moderat .

Offline Harlequin

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #43 on: Martie 06, 2011, 02:38:05 pm »
Mi-am luat SOT, atunci am SOT. Mi-am luat SOT dar vreau sa le arat vecinilor ca am Brabus...ma duc in talcioc si cumpar plastice si lipesc pe ea.
Bineinteles ca a face o masina sa arate a ceva ce nu e, e kitsch. KITSCH! Vizual, mental, comportamental, cum vreti voi.
Evident, unuia care face asa ceva nu-i poate nimeni demonstra ca e de un prost gust autentic, daca omul a facut asa ceva e clar ca nu detine la mansarda elementele necesare sa il ajute in a face diferenta intre mobila stil si bibelou pe mileu.
Diferenta dintre Rapirea din serai si Van Gogh o face doar o basculanta de carti sau o plimbare de 5000 km prin muzee.
Dar cum nu ne putem kk in gusturile nimenui, ne multumim sa ne crucim de Dacii cu aspect de Jaguar si de RS-uri obtinute prin spatele blocului.
Sunt cel mai smeker din lume si al doilea din satul meu... :D

Offline florint

• *
    • Email
« Reply #44 on: Martie 06, 2011, 02:44:39 pm »
Gusturile nu se discuta in general , mai ales la masini, fiecare cu preferintele lui. Topicul era mai mult combi versus sedan oricum :) Daca omul vrea sa isi puna chestii pe ea , foarte bine. E bine sa verifici mai intai ce au facut altii pe o masina similara si sa vezi daca iti place ceva anume. Apoi sa te interesezi daca ce vrei tu se potriveste fizic pe masina ta (ex barele de scout, care sigur nu merg asa cum sunt ele), apoi sa iti stabilesti si un buget. Orice tuning care se respecta costa si nu costa deloc putin. Rezultatele pot fi pe masura, dar na, e tuning vizual la urma urmei.
Octavia 2 combi 4*4, 2.0 FSI, 150 CP

Offline Ciprian

• **
« Reply #45 on: Martie 06, 2011, 04:02:50 pm »
Halequin daca ce zici tu are statut de teorema ( http://dexonline.ro/definitie/teorem%C4%83 ) atunci putem face si un corolar ( http://dexonline.ro/definitie/corolar ) si se desprinde si mijloceste ideea cum ca elementele de Scout pe o caroserie de Octavia Combi = kitch .
Sunt marci de masini precum Mercedes, Audi si BMW care vand din fabrica pachete diferite pe caroserie. Echiparile de la Mercedes Avantgarde, Elegance si Sport care nu tin de motorizare , transmisie , cele de la Audi normal , Exclusive , S-line sau la BMW cu echiparea standard , cea cu elemente M (fara ca masina sa fie M ca motorizare) , Individual sau cu elemente BMW Performance , ori de ce sa nu amintim echiparile de la Volkswagen de exemplu cu Trendline, Sportline , etc . La toate astea avem faruri cu alte elemente optice , jante mai mari , eleroane , scaune si interior sport sau elegant ori cu alte accente , etc . Adica fix aceleasi elemente care sunt la Scout versus Combi .
Asadar , astia toti sunt niste tarani .
Sa luam in discutie si vechea Octavia Tour care venea si in versiunea Sport cu spolier fata modificat , jante cu diametru mai mare , scaune si volan sport la interior , discuri de frana pe toate cele 4 roti , eleron pe porbagaj in spate , si asta e alta taranie nu ? Mecanica , masina in sine fiind aceeasi si fara sa aiba vreun cal sau martoaga in plus .

Dar noua romanilor ne place sa aruncam cu afirmatii fara argumente , fara exemple , fara nimic . Ne place sa ne expunem propriile idei si sa combatem pana la sange ceea ce afirma altul doar de dragul discutiei si a folosirii a tot felul de cuvinte dure atacand oameni in ideea ca poate respectivul nu-si pune mintea si cedeaza .
Probabil ca daca era un alt coleg imediat il facea pe respectivul geniu al Carpatilor in epoca de aur , adica sa atace oameni si nu idei .
Ce simplu ar fi daca oamenii ar deschide irisul mintii sa lase sa intre lumina , cunoasterea , informatia care e langa noi si sa nu mai ramana inchistati in idei si discutii sterile .
Dar asta e viata si asa se intampla cand judeci emotional in loc sa o faci rational .

Eu ies si din discutia asta considerand ca am spus ceea ce aveam de spus si ca am sustinut cu argumente chiar mult prea multe ceea ce era de sustinut .
« Last Edit: Martie 06, 2011, 04:05:50 pm by Ciprian »
Moderez moderat .

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #46 on: Martie 06, 2011, 04:08:53 pm »
..............................................................................
Diferenta dintre Rapirea din serai si Van Gogh o face doar o basculanta de carti sau o plimbare de 5000 km prin muzee.
..............................................................................

O afirmatie care spune mai mult decat 10 pagini de polemici inutile.  ;) Din pacate sunt chestii care nu se pot tuna doar cu un teanc de firfirei.
« Last Edit: Martie 06, 2011, 04:10:29 pm by Roberto »

Offline TNY

• Membru Fondator
  • *
    • Email
« Reply #47 on: Martie 06, 2011, 05:26:20 pm »
Nici eu nu sunt fan al modificarilor care iti fac masina sa arate a ce nu este. Am preferat sa-i aduc modificari legate de confort si putere a motorului, mai putin vizibile dar foarte folositoare
 Din pacate pe cineva care este fan al tambalului greu il atragi catre pian, dupa cum bine spunea un clasic ce se afla printre noi.
skoda superb 1.9TDI 131cp 2005.............

Offline STIG

• Administrator
« Reply #48 on: Martie 06, 2011, 05:54:43 pm »
Io zic sa ai ascultam si parerea lui Patrick,sa vedem el ce parere are.

Offline T-REX

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #49 on: Martie 06, 2011, 08:14:42 pm »
Doar oscileaza intre doua personalitati, nu mai multe.
Nu judecaţi oamenii după cei cu care se adună. Nu uitaţi că şi Iuda avea amici ireproşabili - Hemingway

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by skodamarian
[Octombrie 19, 2024, 12:52:01 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis
[Februarie 04, 2020, 04:58:19 pm]