collapse

Author Topic: Recomandare achizitie masina  (Read 11094 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline STIG

• Administrator
Răspuns: Recomandare achizitie masina
« Reply #25 on: Noiembrie 10, 2013, 08:12:24 pm »
Datorita faptului ca pe piata rar gasesti o masina buna iar ca sa ma deplasez la mama naibii pt a vedea cine stie ce "masina" am decis sa astept pana voi gasi ceva bun. Finamiu imi lasa Mondeo pana la vara lui 2014 insa pana atunci cred ca bag de toti banii benzina in ea  :))
Piesa la care faceam referire sper sa vina,de fapt,sper sa o vanda pretenul pt ca asa a zis si la inceputul anului ca o da si n a mai dat o.
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline T. Carmen

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #26 on: Noiembrie 10, 2013, 10:48:44 pm »
Ok, am inteles exact cum stau lucrurile Stig.
Eu, am crezut ca ,,piesa", va fi o masina noua.
Bine, ar mai fi multe de povestit, dar mai lasam ceva si pentru ziua cand ne vei prezenta masina, sau ce intentionezi sa achizitionezi...bineinteles, daca vei dori acest lucru.

Offline STIG

• Administrator
« Reply #27 on: Noiembrie 11, 2013, 09:12:57 pm »
Nu e problema. Masina noua nu imi voi mai lua,probabil,niciodata decat daca,Doamne Ajuta castig la loto,dar nejucand n am cum si castiga. :D
"Piesa" la care faceam referire este un Bmw X3 de 2.0 diesel din oct 2008,masina unui bun prieten de al meu,al avand o de noua. Cunosc masina f bine si de aceea mi ar placea sa o iau. Problema este ca si la inceputul acestui an a vrut sa o vanda insa pana am facut eu rost de bani s a razgandit nevasta sa,ea fiind si cea care o conduce. Acum,el mi a promis ca anul viitor prin vara vrea sa i ia noul model de X3 si pe asta o s o vanda,sper :D
Insa eu cum nu pot astepta pana vara viitoare trebuie sa iau altceva provizoriu. Repet,am ford mondeo al lu finamiu care mi o lasa pana la anul in vara,insa motorul pe benzina ma secatuieste la buzunare mai ales ca eu merg preponderent prin oras.

Offline T-REX

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #28 on: Noiembrie 11, 2013, 09:33:02 pm »
Schimba rutele, ia-o pe afara.  :goofy
Nu judecaţi oamenii după cei cu care se adună. Nu uitaţi că şi Iuda avea amici ireproşabili - Hemingway

Offline T. Carmen

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #29 on: Noiembrie 12, 2013, 01:23:08 am »
Daca prietenul tau ti-a promis, eu sunt de parere ca se va tine de cuvant.
Ce sa faca sotia lui cu doua masini? Probabil, el are niste bani, iar cand se va hotari sa achizitioneze noul model, o va vinde. Poate nu va avea toata suma...si va apela la tine, fiindca stie ca esti dispus sa-i achizitionezi masina. El va fi fericit ca are toata suma, sotia lui va fi multumita ca va avea o masina noua, iar tu Stig ti-ai rezolvat problema.
Altceva ,,provizoriu"? Ok, intrebarea mea: de ce sa investesti 4400 de euro in ceva provizoriu?  Oare nu ar fi mai bine, sa  cauti acolo la voi in Ploiesti, o masina mai veche, maxim 2000 de euro, sa fie diesel, garda la sol asa cum ai mentionat, sa vezi din picioare pe sub ea :P, sa fie inmatriculata, faci un contract  cu proprietarul la notar, si ii spui omului ca va ramane pe numele lui, pana vei avea masina cea noua, sau pana cazi din ea...o tii ,,masina de rezerva". Cand se rupe toata, ii duci omului tablitele de inmatriculare sa si-o radieze...si buna ziua. Daca o tii mai multi ani, ii platesti tu impozitul la Finante...practic nu te legi la cap si cu ,, masina provizorie", si cu cealalta pe care o vei achizitiona in vara. Platesti impozit, asigurari, etc. dupa doua masini? Nu? Una in timp va merge la topitorie, una va merge in curtea ta. :D  
Eu asa vad lucrurile...
« Last Edit: Noiembrie 12, 2013, 01:24:35 am by T. Carmen »

Offline STIG

• Administrator
« Reply #30 on: Noiembrie 15, 2013, 01:41:40 am »
Ma gandesc sa mi iau un Ford Fiesta de 1.4 TDCI. Am un prieten care lucreaza la o pizzerie unde s au facut ani de zile livrari cu doua forduri fiesta,masini care ajunsesera la 300 000 km dintre care 90% facuti in oras la care motoarele mergeau brici. Merg cu ea pana anul viitor dupa care i o "donez" consoartei.

Offline T. Carmen

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #31 on: Noiembrie 16, 2013, 01:28:05 pm »
Decat minunea aia care o ai acum, si consuma cat A380-ul....mai bine Stig, masinuta asta mititica la care te-ai gandit.  ;)

Offline STIG

• Administrator
« Reply #32 on: Noiembrie 16, 2013, 04:11:30 pm »
Am gasit asa : http://mercador.ro/oferta/ford-focus-break-1-8-tddi-2003-IDmiZU.html#0de79f947d
Este masina unui preten bun de al meu dar sub 2000 nu o lasa si merg pe numele lui ca ii trebuie taxa la masina sau asta : http://mercador.ro/oferta/ford-fiesta-2008-ID195ax.html

Offline T. Carmen

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #33 on: Noiembrie 16, 2013, 06:59:33 pm »
Recunosc Stig, ca am mentionat sa achizitionezi o masina pana in 2000 de euro, dar trebuie sa fiu sincera ...imi place mai mult Fiesta.
Nu vreau sa-l supar pe prietenul tau, dar nu-mi place masina lui deloc. Cand ii vad oglinda aia rosie, si culoarea aia....ma albastresc la fata. :">
Fiesta este mai noua, uita-te te rog la ea, are tinuta,  culoarea este eleganta, mult mai tanara, motorizarea este exact cam ce ti-ar trebui tie...bine, si pretul pe masura.
Decizia iti apartine Stig.

Offline STIG

• Administrator
« Reply #34 on: Noiembrie 16, 2013, 07:09:02 pm »
Ma duc maine sa vad Fiesta,sper sa o mai aibe ala. Din poze cred ca suntem si vecini de cartier  :D
Si eu tot spre Fiesta tind,dar am zis sa mai cer o parere  :)

Offline T. Carmen

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #35 on: Noiembrie 18, 2013, 11:53:45 pm »
Ei, care este situatia? Ai achizitionat masina Stig?

Offline STIG

• Administrator
« Reply #36 on: Noiembrie 19, 2013, 09:15:09 am »
Inca nu,daca era ceva anuntam  :D . Am mers ieri sa vad Fiesta aceea si,din pacat nu era cine stie ce de capul ei. In primul rand in anunt scrie ca are 102 000 km si ea avea 120 000,nu e 2008 ci 2007,plus ca era al 3 lea propr dar nu pe carte si ambreiaju era cam praf ca sa nu mai zic de bord tocit. In concluzie,mai cautam  :)

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by skodamarian
[Decembrie 17, 2024, 11:09:48 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis