Eu stiu ca pretul e pe la 100 - 110 RON litrul. Presupun ca depinde si de tipul si producatorul uleiului.
.......
cei doi litri... treaca mearga, dar 0.7? e pe incredere nu?
oricum cel care va apela va trebui sa incropeasca ceva cu alt ulei din alta sursa
respect prea mult DSG-ul meu pentru a face asa ceva
mai asteapta el acest schimb

Cum am scris si in primul post, cumparasem 8 litri (la sfatul mecanicului), dupa care am aflat (si schimbul mi-a confirmat) ca de fapt la schimb intra 5.2 - 5.3 litri. De aceea vand ce a ramas, 2.7 litri. Ce sa fie pe incredere? Ca am pastrat o sticla si am umplut-o cu ulei de floarea soareleui pana la 0.7 litri ca sa ma imbogatesc?

Fara suparare, nu inteleg ce vrei sa zici. Daca nu ai incredere (tu sau cine ar vrea sa il cumpere), poate lua doar cei 2 litri in sticlele sigilate la pret mai mic.
De acord cu Roberto, daca nu faci schimbul cel putin la fiecare 60 000 de km inseamna ca nu respecti DSG-ul si iti asumi un risc mare. Daca vroiai sa spui ca respecti prea mult DSG-ul ca sa pui ulei dintr-un bidon desfacut, poti lua doar cei 2 litri sigilati. Pastrez eu cei 0.7 pentru schimbul urmator.
Pretul e actualizat de ceva vreme, scuze ca am uitat sa postez si aici: 160 RON / 2.7 litri, respectiv 115 RON pentru cei 2 litri sigilati.