collapse

Author Topic: Columbus sau replica !  (Read 15142 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
Columbus sau replica !
« on: Ianuarie 05, 2011, 04:33:31 am »
Sa presupunem ca va prisosesc 2000 de lei :D , ce a?i fi dispu?i sa cump?ra?i de ace?ti bani: un columbus original impecabil dar second hand, sau o chinez?rie, ultima, cea mai mai, gold edition noua ? Ceva argumente pro si contra nu ar strica ! M-am g

Offline St3ff

• Membru Fondator
  • **
    • Email
Re: columbus sau relica !
« Reply #1 on: Ianuarie 05, 2011, 06:56:02 am »
replica :D
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline king@rthur

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #2 on: Ianuarie 05, 2011, 08:55:46 am »
Daca cumva iti prisosesc mai multi( ceva de genul 4000 sau ceva in plus), i-ati un Zenec, se misca cu mult mai bine decat o chinezarie.
Diesel- the fuel others love to torque about it

Offline STIG

• Administrator
Re: Columbus sau replica !
« Reply #3 on: Ianuarie 05, 2011, 12:39:03 pm »
Eu daca as calatori mult prin afara tarii as lua Columbus,dar cum nu calatoresc si navi am pe telefon,care se misca foarte bine as prefera Bolero ul. Navigatia de pe Columbus nu este la fel de detaliata ca IGO,de ex.fapt pt care nu mi l as lua.
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
« Reply #4 on: Ianuarie 05, 2011, 02:54:17 pm »
Quote from: "king@rthur"
Daca cumva iti prisosesc mai multi( ceva de genul 4000 sau ceva in plus), i-ati un Zenec, se misca cu mult mai bine decat o chinezarie.

Nu ,este prea mult totu?i si m-ar  

Offline STIG

• Administrator
« Reply #5 on: Ianuarie 05, 2011, 03:21:13 pm »
Vezi ca la Columbus,softul de navi ocupa 10gb. Asta ca sa nu ti faci planuri cu cei 30gb  :D

Ieri m am intalnit cu cel care mi a cumparat masina si ii pusese chinezarie,2500 ron daduse pe ea si cu camera de marsarier. Dupa 2 saptamani,incepuse sa i faca mici figuri.

Offline Kimu

• Administrator
  • Cititor
    • Email
Re: Columbus sau relica !
« Reply #6 on: Ianuarie 05, 2011, 03:49:05 pm »
Quote from: "razvan rs"
Sa presupunem ca va prisosesc 2000 de lei :D
In titlul topicului e un mic typo.
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc.

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Re: Columbus sau relica !
« Reply #7 on: Ianuarie 05, 2011, 03:55:24 pm »
Chinezaria nu-ti va oferi niciodata un sunet de calitate, iar gadgeturile sunt fie inutilizabile (TV-ul), fie inutile (rear-vision-ul). :(  Full-hd-ul este o alta miciuna gogonata, nu-l poti avea la rezolutiile de doi bani pe care le au chinezariile. Eu merg pe varianta Bolero.
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline liv_sibiu

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #8 on: Ianuarie 05, 2011, 04:05:12 pm »
Pun si eu o intrebare, poate tampita pentru multi : de ce trebuie intr-o masina scule scumpe si sofisticate ca sa asculti o melodie sau un buletin de stiri ?
Skoda Octavia Trend, 1.9 TDI, motor BXE, MY 2008, CV tip JCR, PDG

Offline COSMIN

• Moderator
« Reply #9 on: Ianuarie 05, 2011, 04:27:54 pm »
Pentru ca asa cum tu ai pasarica cu curatenia masinii, altii au pasarele cu calitatea sunetului muzicii ascultate. Simplu :)
Audi A3 S-line 2.0 TDI quattro
Audi A5 S-line 2.0 TDI quattro

Offline T-REX

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #10 on: Ianuarie 05, 2011, 05:36:23 pm »
:D
Un CD Mp3- 400 lei
Un car kit hands free- 500 lei
Iaca s-au facut 1400 de lei, iar de diferenta mai vezi un film, un desen animat sau un videoclip, plus ca scapi de matzaraie pe bord si ventuze in parbriz. Posesor fiind de asa ceva, zic ca se merita.
Nu judecaţi oamenii după cei cu care se adună. Nu uitaţi că şi Iuda avea amici ireproşabili - Hemingway

Offline STIG

• Administrator
« Reply #11 on: Ianuarie 05, 2011, 06:03:30 pm »
Ai dreptate,numai ca ,eu unul nu folosesc navi si nici bluethoot.Mp3 au majoritatea skodelor,asa ca,momentan nu as da banii.

Offline king@rthur

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #12 on: Ianuarie 05, 2011, 09:51:41 pm »
Hai sa-ti zic cum facem: cumpara Columbusul, vii pana la Brasov si facem schimb ;)
Diesel- the fuel others love to torque about it

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
« Reply #13 on: Ianuarie 06, 2011, 04:34:56 am »
Quote from: "liv_sibiu"
Pun si eu o intrebare, poate tampita pentru multi : de ce trebuie intr-o masina scule scumpe si sofisticate ca sa asculti o melodie sau un buletin de stiri ?

Pentru ca si ma?ina a fost o scula foarte scumpa ?i m-am ofticat teribil ca nu am avut de la inceput macar Bolero, dar dehh nu am vrut sa a?tept si am luat-o gata configurata

Offline RazvanDuta

• Membru Fondator
    • http://www.antiradare.ro
    • Email
« Reply #14 on: Ianuarie 09, 2011, 02:57:27 am »
Quote from: "T-REX"
:ymbilly:
Quote from: "liv_sibiu"

Si nu numai:
O navigatie -500 lei :p

E adevarat ca nu se compara cu ceva montat in bord, dar mai bine imi pun un mp3 player, o statie si un subwoofer. Ori suntem golani ori nu mai suntem!
Why so serious ? Let's put a smile on that face !

Offline T-REX

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #15 on: Ianuarie 09, 2011, 03:04:22 am »
:-j
Nu judecaţi oamenii după cei cu care se adună. Nu uitaţi că şi Iuda avea amici ireproşabili - Hemingway

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
« Reply #16 on: Ianuarie 11, 2011, 09:41:15 pm »
Mi-am luat un desire hd, trebuie sa pl?tesc biletele de avion pentru vacanta asa ca mai am

Offline lucian.1950

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #17 on: Ianuarie 17, 2011, 12:17:58 pm »
Chinezul meu face anul luna asta parca si nu am avut probleme cu el. Cit despre calitate si diferente fata de marcile consacrate, credeti-ma ca sint mici asa ca si-a meritat banii. Oricit de maniac ai fi eu cred ca e bine sa asculti muzica HiFi la nivel mare in casa cu un sistem cinstit, ca e bine sa vezi un film HDMI la un televizor mare , lasati masina sa fie masina in primul rind si daca aveti bani mai bine bagati-i in frine, in turbina, in cauciucuri, in motor ... adica in lucruri utile masinii ...

Offline ADA

• *
    • Email
Răspuns: Columbus sau replica !
« Reply #18 on: Iulie 27, 2011, 09:46:56 am »
Daca tot am intrat pe acest forum, singurul de altfel, iar unii membrii m-au salutat deja, si vad ca se discuta si despre car sound, desi vad ca aici nu s-a mai intrat de 120 zile, sa va spun parerea mea despre "sound -ul" din Skoda mea Superb II - sound cica. In 2003 mi-am cumparat un Cielo, ca mai tot romanu' 7800 de dolari. Fiind mai tanar, ce mi-am zis, hai sa-i pun niste chestii sa se auda mai bine, cielo avea numai casetofoame......si mi-am pus....un mp3, vreo 10 difuzoare in interior, 2 statii de amplificare si tub de bass, si alte accesorii pentru sunet, in total 6.000 RON. Suntem in 2011 mi-am cumparat o Skoda, dar sunetul scos de toate chestiile acelea nu poate fi egalat de nici un Columbus de ...cat vroiau astia de la Skoda Aviatiei? parca 2300 de euro pe el, nici de Bolero, pe care il am pe masina. Am observat ca daca dau mai tare volumul, boxele incepe sa ....nu mai faca fatza si nici toate posturile de radio nu se prind prea bine. Am dat pe masina asta destul de mult, iar la banii acestia, macar niste boxe mai bunicele puteau monta sa nu mai fie nevoie sa le schimb. Chestii de garantie cica. 2 ani sa nu te atingi de ea.

Ce vroiam sa va intreb, din dorintza mea de a shimba Bolero-ul, am vb acum ceva timp cu un tip care mi-a spus ca nu este nevoie sa-mi cumpar Columbus de pe Ebay sau sa-mi monteze chinezarii, ci se poate face un fel de upgrade, se poate instala navigatie, cu alta antena si tv, contra sumei de 1250 RON.
Voi ce stitzi?
Multumesc.

Offline B e b e

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #19 on: Iulie 27, 2011, 10:04:03 am »
Putin pe langa ... nu te astepta de la radio la calitate prea mare. De curand am folosit si io mufa AUX din cotiera cu un iphone de la un prieten si am ramas surprins de cat de bine se aude sistemul de 8 boxe din fabrica
DRL 35%,CH off, LH off, 2 lampi ceata active pe frana ... etc.
Interfata Vag 908
N-am proverb dar imi place al lu' St3ff

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #20 on: Iulie 27, 2011, 11:23:27 am »
BB, probabil ai fost si un pic influentat de faptul ca ai auzit si altceva decat muzica populara si manele. =))

ADA, upgrade-ul la Columbus nu va modifica calitatea sunetului. Si eu sunt de aceeasi parere, dif-urile stock sunt petarde, fapt pentru care le-am schimbat pe toate 8, diferenta fiind enorma.

Offline B e b e

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #21 on: Iulie 27, 2011, 11:50:37 am »
Pai tocmai .. se auzeau manelele ceva de speriat :))
DRL 35%,CH off, LH off, 2 lampi ceata active pe frana ... etc.
Interfata Vag 908
N-am proverb dar imi place al lu' St3ff

Offline St3ff

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #22 on: Iulie 27, 2011, 02:18:48 pm »
nushu cum o fi la superb dar octavia are o sistem de sunet stock de invidiat. peste sistemul audio de la skoda se afla dar sistemul audio de la lancer.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #23 on: Iulie 27, 2011, 02:36:11 pm »
De invidiat in comparatie cu Loganul, da, corect.  :D Cele dotate cu SoundSystem.......da, se aud acceptabil spre bine. In cazul Lancer-ului, doar varianta de top e dotata cu un sistem de sunet Rockford Fosgate care se aude f. bine, desi dif-urile sunt din gama entry-level a renumitului producator.

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #24 on: Iulie 27, 2011, 03:06:50 pm »
st3ff vorbea de octavia 2!
stiu karate,judo,kung-fu si alte... 3 cuvinte in japoneza!

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by augustin112
[Noiembrie 09, 2020, 07:33:44 pm]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by ionita
[Ianuarie 05, 2020, 08:48:15 pm]