collapse

Author Topic: AutoGrup Constanta  (Read 12416 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
AutoGrup Constanta
« on: August 22, 2011, 10:54:49 pm »
Astazi am primit o veste care m-a intristat, una dintre unitatile AutoGrup s-a inchis, fiind chiar de vanzare. Este vorba de AutoGrup Nord, prima reprezentanta Skoda din oras, locul de unde am achizitionat masina acum 4 ani. (http://www.allimobiliare.ro/imobiliare-constanta/spatiu-comercial-in-judet-Constanta-localitatea-Constanta-zona-Nord/7/oferta-12785 )
Inchiderea unitatii implica si concedierea a minim 30 de persoane. Colac peste pupaza, dintr-o discutie cu Vlad Rusnacenko, care conducea unitatea Sud, am aflat ca si acesta va parasi corabia in cel mult doua zile. :(  
Una peste alta...bad news.
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline LUCI

• **
    • Email
Răspuns: AutoGrup Constanta
« Reply #1 on: August 22, 2011, 11:33:21 pm »
de bun ce a fost managementul...

Offline d-rive

• Administrator
    • Email
« Reply #2 on: August 23, 2011, 12:36:24 am »
Asta e. Managementul era cam... ingust la orizont(uri).

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #3 on: August 23, 2011, 11:09:49 am »
Asta cam asa este. IVAS au stiut sa indepartze puroiul la timp. ;)

Offline iskandere

• inca tanar
  • **
    • Email
« Reply #4 on: August 23, 2011, 08:50:27 pm »
Pai sa punem mana de la mana si sa ne facem un service auto, extra bounus - cazare gratuita la mare !
 ;)

am sarit cu 390 E !   :>
benzina nu e ca apa...1.4 TSI

Offline d-rive

• Administrator
    • Email
« Reply #5 on: August 23, 2011, 11:59:53 pm »
Stai linistit robebi ca si aia sunt muci...

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email

Offline liv_sibiu

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #7 on: August 24, 2011, 03:46:08 pm »
Parca ati avea actiuni la astia, asa va framanta ca se inchide o afacere de catre un administrator, la care poate nu se pricepea, dar valul l-a mentinut pe linia de plutire. Imi pare rau de angajati, care si-au pierdut locul de munca, dar sigur asa cum s-a spus nu le-a mers (administratorilor) capul sau nu au vrut sa fie competitivi. Mai bine asa, decat bataie de joc la adresa clientilor.
Skoda Octavia Trend, 1.9 TDI, motor BXE, MY 2008, CV tip JCR, PDG

Offline T-REX

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #8 on: August 26, 2011, 11:48:56 am »
Nu ma bucura catusi de putin regresul lor, dar e clar ca au avut de suferit din cauza unui management precar. Asta incepand cu capu' la peste, ca de la el se impute. Au fost regi pe ocean doar din cauza valurilor si deindata ce a picat vantul, li s-au desumflat velele. Pacat de cei care si-au pierdut locurile de munca, dar poate, intr-o oarecare masura, au contribuit si ei la declin.
Nu judecaţi oamenii după cei cu care se adună. Nu uitaţi că şi Iuda avea amici ireproşabili - Hemingway

Offline d-rive

• Administrator
    • Email
« Reply #9 on: August 26, 2011, 10:04:36 pm »
In momentul in care unul din asta pica si se bucura foarte multa lume, inseamna ca asa trebuia sa se intample.
E plina tara asta de proprietari de reprezentante care-s niste petarde de oameni. Niste obositi care nu fac nimic altceva decat sa-si bata joc de oameni.

Si daca ar sti lumea cum stau lucrurile cu adevarat, cu ceea ce se intampla in bucataria lor... cum sufera oamenii din cauza garantiilor neonorate, etc...

Nicolae Cimpeanu

• Guest
« Reply #10 on: Septembrie 07, 2011, 12:59:57 pm »
Buna ziua. Am intrat pe forum cand am vazut o postare a dumneavoastra privind situatia de la AutoGrup. Desi sunt din Bucuresti, masina am reparat-o doar la AutoGrup Sud.
Imi permit sa va rog sa ne mai tineti la curent cu noutatile; service-ul din Sud mai functioneaza ? Domnul director Vlad a plecat ? La vopsitorie mai este Laurentiu Oprea ?
Mi-ar pare tare rau daca AutoGrup si-ar inceta activitatea. Personal i-am apreciat in primul rand pentru amabilitate (inclusiv din partea patronului, dl. Bizineche, care m-a "primit"in service cand aveam o mare nevoie.
Va multumesc si astept vesti.

Offline STIG

• Administrator
« Reply #11 on: Septembrie 07, 2011, 02:01:04 pm »
Personal nu cred ca Autogrup isi va inchide activitatea,ci doar au restrans o prin inchiderea acelui showroom. Oricum,ei sunt singurii care fac service autorizat skoda din toata zona Dobrogei,de aceea vor ramane pe piata.
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #12 on: Septembrie 07, 2011, 02:36:35 pm »
Buna ziua. Am intrat pe forum cand am vazut o postare a dumneavoastra privind situatia de la AutoGrup. Desi sunt din Bucuresti, masina am reparat-o doar la AutoGrup Sud.
Imi permit sa va rog sa ne mai tineti la curent cu noutatile; service-ul din Sud mai functioneaza ? Domnul director Vlad a plecat ? La vopsitorie mai este Laurentiu Oprea ?
Mi-ar pare tare rau daca AutoGrup si-ar inceta activitatea. Personal i-am apreciat in primul rand pentru amabilitate (inclusiv din partea patronului, dl. Bizineche, care m-a "primit"in service cand aveam o mare nevoie.
Va multumesc si astept vesti.

Service-ul AG Sud va functiona in continuare. Vlad Rusnacenko a parasit din pacate echipa, fiind pe cale de a-si pune pe picioare propria afacere. Laurentiu a ramas.....deocamdata.

Offline d-rive

• Administrator
    • Email
« Reply #13 on: Septembrie 07, 2011, 03:23:20 pm »
Oricum,ei sunt singurii care fac service autorizat skoda din toata zona Dobrogei,de aceea vor ramane pe piata.
Mare parte din Tulceni prefera Galati (multi au si cumparat masinile din GL in dauna CT) si de ce nu, Braila ;) Din unele puncte de vedere sunt peste colegii din Constanta, din altele, nu.

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #14 on: Septembrie 07, 2011, 03:33:52 pm »
Probabil motivul este ca in Moldova totul e mai ieftin. :D

Offline d-rive

• Administrator
    • Email
« Reply #15 on: Septembrie 07, 2011, 10:19:13 pm »
...si nici nu faci toxiinfectie alimentara ca la flamanzii de pe Litoral...  :))

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #16 on: Septembrie 07, 2011, 10:50:10 pm »
Mda, dintre cei peste 300 de turisti cazati in unitate, numai tie ti-a cazut greu outzul.  :>
Priveste partea plina a paharului, ti-ai mai curatat DPF-ul.  :)) :)) :))

Nicolae Cimpeanu

• Guest
« Reply #17 on: Septembrie 25, 2011, 12:42:01 am »
Vineri am fost la service AutoGrup Sud, pentru o discutie preliminara. Din start m-a frapat aspectul platformei din jurul service-lui, plina de masini ca in vremurile bune. Am zarit cateva figuri cunoscute dar si mai multe straine mie, vechi client al service-lui. Deocamdata, la capitolul "pozitive" au punctat prin solicititudine (un aspect care nu era deficitar nici inainte) si mai ales prin fermitatea deciziilor luate de catre unul dintre noii sefi. Luni voi introduce masina in service si voi avea ocazia sa testez pe viu realitatile actuale. Am sa va tin la curent.
Toate bune.

Offline daniel_dnl

• *
« Reply #18 on: Septembrie 25, 2011, 05:15:33 pm »
Da, si eu apreciez ceea ce fac cei de la AutoGrup. nu mai e sud sau nord , pentru de vreo luna s-a inchis cel de la Ovidiu si a ramas numai Autogrup langa Praktiker. Sunt serviabili, si saptamana viitoare ma voi duce la ei cu o mica problema care sper sa o rezolve pe garantie. altfel..... Daca cineva de la Autogrup se uita aici si citeste poate ma va recunoaste, altfel nu scriu inca nimic, poate ii iau prin surprindere... :) Apoi o sa va scriu ce am facut si cum au decurs lucrurile.

Offline iskandere

• inca tanar
  • **
    • Email
« Reply #19 on: Septembrie 25, 2011, 08:40:19 pm »
Ti se vede masina din poza.... 8)
Schimba repede poza !  :D
benzina nu e ca apa...1.4 TSI

Offline daniel_dnl

• *
« Reply #20 on: Septembrie 26, 2011, 08:36:11 am »
 :))  :)) tareeee! La asta nu m-am gandit!

Offline doru

• *
    • Email
« Reply #21 on: Februarie 07, 2012, 09:14:05 am »
Despre IVAS Galati si Focsani ce se stie?

Offline Mad Max

• *
    • Email
« Reply #22 on: Noiembrie 11, 2012, 07:51:05 pm »
De la 01.11.2012, la modul cum decurg lucrurile acolo, administratorul delegat, Tecusanu Adrian...vrea sa o INCHIDA... :'(

Offline hoinar

• *
    • Email
« Reply #23 on: Iunie 21, 2013, 01:12:34 am »
mai bn ar inchide si sud si nord caci nu stiu pre mult despre ei dar i si merita soarta pe scurt in decembrie 2008 am luat octavia cu 0 km din spania si am ajuns in constanta dimineata am vazut o pata de motorina amsi era pur si simplu garnitura de la filtru de motorina putin slab am vb la reprezentanta spre ovidiu si mi au zis sa mi faca programare in doua trei saptamini!!!!! strigator la cer era sef chorul ala care nu mai stiu cum il chema de la dacia servis pe vremea lui cesca si binenteles ca mi am strins o si am plecat am povestit celor din spaña cu care si lucrez si au informat mai departe asa ca si merita soarta sa i desfiinteze o zi buna si drumuri bune va ureaza hoinar camioner in spaña un salut

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by walkerro
[Octombrie 27, 2024, 03:53:11 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis
[Februarie 04, 2020, 04:58:19 pm]