collapse

Author Topic: La plimbare prin BULGARIA  (Read 3153 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline STIG

• Administrator
La plimbare prin BULGARIA
« on: Martie 27, 2011, 12:16:02 pm »
Aici o sa mi scriu si eu jurnalul de vacanta de acum doi ani,pt ca sa nu mai nimereasca si altcineva in acelasi loc unde am fost.  :'(
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Răspuns: La plimbare prin BULGARIA
« Reply #1 on: Martie 27, 2011, 03:05:29 pm »
Exceptand cele cateva incursiuni in Balcik si Cap Kaliakra, am petrecut in 2010 un sejur foarte reusit in Konstantin & Elena, impreuna cu Addmil si Harlequeen.
Am fost cazati la Hotel Azalia (http://www.azaliahotel.com/read.php?name=42&lang=en), unde am ramas placut surprins de caliatatea serviciilor, de la curatenie si masa, pana la atitudinea personalului.
Anul acesta ne vom intoarce in aceeasi statiune, de data aceasta la Grand Hotel Varna (http://www.grandhotelvarna.com/main/hotels.php?type=1&lang=en), de unde sper sa ne intoarcem la fel de multumiti.
« Last Edit: Martie 27, 2011, 03:06:48 pm by Roberto »
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline Cip

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #2 on: Martie 27, 2011, 08:07:48 pm »
Eu am fost in Sunny Beach si era sa ma intorc pe jos  :))
Viata-i greu si astia are arme...

Offline STIG

• Administrator
« Reply #3 on: Martie 27, 2011, 10:57:53 pm »
    Tot in Sunny Beach am fost si eu pt un sejur de 7 zile la hotel Arcadia din complexul Chaika Resort,complex in care se gasea si hotel Metropol. Am ajuns acolo cu inca niste prieteni,unul dintre ei vorbea bine bulgareste si s a inteles cu grumaz gros de la parcare sa ne gaseasca si noua niste locuri bune contra unei sume modice de 10 leva. In  fine, ca sa nu o mai  lungesc, a fost,dupa patania din Austria,urmatoarea dezamagire acest concediu.     
   Hotel cica de 5 stele,in 2009,acu e de 3,camere urate,cameriste naspa,la figurat,pt ca nici daca le dadeai bani nu  ti schimbau prosoapele si sa termin cu mancarea,care era de tot kktul.
  In cele 6 zile cat am stat acolo,am mancat numai cartofi prajiti cu ketchup pt ca mi era scarba sa ma ating de acele "bunatati" bulgaresti.Mentionez ca am avut all inclusive. Ca si statiune era bine,agitatie,mult tineret matol, de origine englezeasca,vacari da romania care isi strigau femeile de la piscina ele fiind in camera,etc.
  Doar compania m a facut sa stau pana in penultima azi,altfel a doua zi eram deja acasa,eu nefiind genul sa atarn undeva unde sa nu ma simt bine.

Atunci am zis ca nu mai calc in Bulgaria,din cauza faptului ca nu mi plac oamenii de acolo si pt ca sunt multi romani. Probabil ca,daca as gasi un loc pe care sa nu l  vad in toate ofertele agentiilor,poate m as mai duce.

Pana una alta,la sf lui iunie,voi fi pe litoralul Marii Negre in statiunea Mamaia in partea de nord unde e mai liniste.

Offline LUCI

• **
    • Email
« Reply #4 on: Martie 28, 2011, 12:42:56 am »
  Subscriu si eu la ce a scris Florin. Hotel de 4* all inclusive, doar ca nu era chiar totul inclusive. Ospatarii erau imbracati in civil (zici ca erau la cules porumb, nici macar decant imbracati), servirea sub orice critica, mancarea de cacao, hotelul  :-&... Am gasit frigiderul din camera cu mancare imputita in el si telecomanda de la aer era contra cost (nu intra in all inclusive). 
  Piscina jegoasa, marlani pe toate drumurile. receptie de rahat, Schimb valutar ca al valutisti. Nu am vazut un bon fiscal tot sejurul. O prietena a avut o alergie si pt 2 injectii a platit 250 euro cu toate ca avea asigurare medicala. Nici nu au vrut sa se uite la ea.

Plaja plina de mucuri de tigara, si din nou sezlongurile contra cost.

Pt mine s-a dus mirajul Bulgariei.

Offline STIG

• Administrator
« Reply #5 on: Martie 28, 2011, 01:03:44 am »
   In 2006 am fost la Nisipurile de Aur la hotel Berlin Green Park. Pai acolo se cunostea mana nemtilor.Intr adevar,eram 3-4 familii de romani in tot hotelul,in rest numai nemti,dar nu galagiosi. Hotelul este situat pe deal si este inconjurat de pomi,departe de freamatul statiunii.
  Pe toata durata sejurului am mers doar odata pe plaja,in rest numai la piscina.Mancare buna,diversificata,vin bun,bere buna.  :D

Recomand hotelul celor care vor sa mearga cu copilul. Sper ca si acum sa fie aceleasi servicii bune de care am beneficiat in 2006.

Cel mai bine este sa alegeti o locatie patronata de nemti,spanioli si nu de bulgari. Lanturile hoteliere RIU,Iberostar,Griffith, au pana acum numai recomandari bune.

Offline RazvanDuta

• Membru Fondator
    • http://www.antiradare.ro
    • Email
« Reply #6 on: Martie 28, 2011, 09:32:51 am »
Eu am fost o singura data in Bulgaria, de 1 Mai, cazat in Nisipurile de Aur unde a fost ok, hotelul de 4 sau 5 stele, nimic deosebit la el, dar macar a fost curat, mancarea ok, am inteles ca se putea si mult mai bine, piscinele ok, noroc ca am avut bere la discretie si whisky local, ca a fost totul mult mai bine decat in realitate :D . Statiunea e foarte misto, mult mai misto decat Albena de ex care mi s-a parut o statiune comunista ... cam ca la noi Saturn etc ... bineinteles ca s-au furat mai multe masini in acele 2 nopti cat am stat, numai de la noi din parcare au disparut vreo 2, iar la o a treia cica i-a sunat alarma toata noaptea pana i s-a descarcat bateria, dar paznicul parcarii nu a auzit nimic ... oricum, ce rost are sa te duci in Bulgaria, cand mai mergi 5 ore in plus si ajungi in Grecia, mult mai civilizat , mult mai frumos, mult mai in siguranta.
« Last Edit: Martie 28, 2011, 09:33:55 am by RazvanDuta »
Why so serious ? Let's put a smile on that face !

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by walkerro
[Octombrie 27, 2024, 03:53:11 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis
[Februarie 04, 2020, 04:58:19 pm]