collapse

Author Topic: La plimbare prin AUSTRIA  (Read 3165 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline STIG

• Administrator
La plimbare prin AUSTRIA
« on: Martie 27, 2011, 12:14:46 pm »
Sa incep tot eu cu inca o intamplare din Austria.

Prin 2007 am hotarat cu cativa prieteni sa mergem de revelion in Austria. Am gasit o locatie in zona Tirol in oraselul St.Johann,pensiunea numindu se Gasthof Hauser.Pret bun,poze frumoase,am zis sa incercam. Am ajuns  acolo in 28 decembrie,nu era nimeni in pensiune. Am strigat,olaririuuuuu si cand colo vine o fetita,cred ca avea 10 ani.
   In fine,vine si proprietarul,un martalog care dupa fata avea cam 100 de ani si care,vazand probabil ca suntem romani ce o fi zis,ia sa i cazam la demisol. Eu deja eram cu febra pe mine de pe drum,cu gatul in pioneze si vroiam neaparat sa ne dea  o camera unde sa ne odihnim.
  Ne arata el camerele,care,cand am intrat in ele mi am adus aminte de copilaria de la bunici de la tara. Daca ma uitam pe geam de la jumatate in sus se zarea lumina,pt ca in rest era pamant. Bineinteles ca am facut urat pe acolo,am  sunat in tara si pt ca eram primii sositi ne a oferit posibilitatea sa ne alegem ce camere dorim. Am ales pana am cules pt ca era un frig in camera de ti clantaneau dintii.
  Incepusem sa iau antiinflamatoare si transpiram,pai ce sa te schimbi acolo ca erau 15-16 grade in camera si afara minus 20. Nu am vazut partia in acel sejur din cauza faptului ca nu prea am iesit din camera,decat la masa,dar ce masa,pt ca in afara de micul  dejun in rest era o mancare oribila,adica niste zeama chioara,cu niste carne fiarta,cu mult sub asteptarile mele.
  In fine,m am repus pe picioare si dupa 5 zile,trebuia sa stam 8,am plecat catre casa,nu inainte de a l injura pe martalog exact cum stiu mai bine. ;))

Il las si pe finu CRISTI sa va relateze si el inatmplari din acel concediu  :D

Deci,nu recomand acea pensiune pt nimic in lume.
« Last Edit: Martie 27, 2011, 11:09:36 pm by F L O R I N »
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline STIG

• Administrator
Răspuns: La plimbare prin AUSTRIA
« Reply #1 on: Noiembrie 10, 2011, 01:27:58 am »
Intrebare : Cu ce pot face deplasarea de la aeroportul din Viena care am inteles ca e la vreo 16km de oras pana la hotel,in afara de taxi care cred ca te jupoaie de bani ? 

Offline sarbocul

• **
    • Email
« Reply #2 on: Noiembrie 10, 2011, 06:39:41 am »
de la aeroport Wien pana in centru , iei CAT  :
http://www.cityairporttrain.com/
apoi , din centru catre hotel : vezi tu cum

Offline COSMIN

• Moderator
« Reply #3 on: Noiembrie 10, 2011, 09:38:24 am »
Asa cum a zis si Sarbocul, iei CAT.Sfatul meu e sa mergi pana in Landstrasse, care e si terminal CAT si statie pentru 2 linii de metrou, U4 cu care poti merge la Schonbrunn si U3 cu care treci pe la Stephansplatz. Daca ai nevoie de alte lamurir/obiective de vizitat/ponturi just ask :))
Audi A3 S-line 2.0 TDI quattro
Audi A5 S-line 2.0 TDI quattro

Offline sarbocul

• **
    • Email
« Reply #4 on: Noiembrie 10, 2011, 10:13:55 am »
sa mergi pana in Landstrasse - pai , nu prea are cum altcumva ; cu acest tren rapid CAT , mergi de la cap la cap ( aeroport - Wien Mitte ) , nu are statii unde sa cobori ; da , e f adevarat : de la capat de linie ( centru Wien / Wien Mitte ) poti sa iei metroul ( U ) catre unde ai treaba

Offline STIG

• Administrator
« Reply #5 on: Noiembrie 10, 2011, 11:16:18 am »
Trebuie sa ajung in zona Matzleinsdorferplatz 1 unde se afla hotelul. Din ce am citit pe net n ar fi metrou pe langa,doar tren sau tramvai.  :)

Offline sarbocul

• **
    • Email
« Reply #6 on: Noiembrie 10, 2011, 12:29:27 pm »
nenea Florin : te-am adus ieftin , de la aeroport pana in centru Wien , langa o statie de metrou ; de aici , mai vedeti dvs ce si cum ...

Offline STIG

• Administrator
« Reply #7 on: Noiembrie 10, 2011, 04:36:15 pm »
Sar'mana pt ajutor. Trebuie sa vad in ce punct este hotelul fata de aeroport ca daca ar fi intre el si centru atunci as lua taxiul,daca nu,voi lua trenul.

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #8 on: Noiembrie 10, 2011, 05:56:42 pm »
dar pe jos nu mai poti sa mergi? :))
stiu karate,judo,kung-fu si alte... 3 cuvinte in japoneza!

Offline sarbocul

• **
    • Email
« Reply #9 on: Noiembrie 10, 2011, 06:04:56 pm »
hotelul se afla relativ aproape de centru Wien ; trebuie sa ajungi din EST Wien = zona aeroport / Schwechat catre centru Wien ,  zona Favoriten ; daca tu vrei sa iei taxi din aeroport catre centru ... sa ne zici si noua cat a fost " amenda "

Offline STIG

• Administrator
« Reply #10 on: Noiembrie 10, 2011, 06:22:10 pm »
M am gandit la varianta asta dupa ce am discutat cu un preten care a fost cu trenu pana in centru dupa care a luat taxiul pana la hotel,hotel ce se  afla la jumatea drumului intre centru si aeroport. Eu trebe sa ajung la Allegro Hotel unde au facut cei cu care merg,rezervarile. :D

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by walkerro
[Octombrie 27, 2024, 03:53:11 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis