collapse

Author Topic: SKODA SUPERB/2.0 TDI (170CP)/4x4 sau SUBARU OUTBACK 2.0d/150CP / 4x4  (Read 11194 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline safari hunter

• **
    • Email
Felicitari pentru alegere si folosinta fara probleme. A fost o dezbatere controversata, dar mai ales interesanta.  ;)
Shift brain into gear before move mouth into motion

Superb 2 Elegance 1.8 TSi

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
Nu pot sa-ti spun decat ca ai facut alegerea corecta cu toate ca sunt skodar ! ;D Felicitari si te astept la o intalnire sa o vad si eu !

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Masina va ajunge in Bucuresti, la cumnatul meu, deci sunt ceva sanse.  ;)

Va multumesc pentru pareri, atat pentru cele obiective cat si pentru cele amuzante.
« Last Edit: Martie 02, 2011, 08:19:02 pm by Roberto »
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline Ciprian

• **
Daca e sa vorbim de amuzante insasi comparatia de fata e amuzanta .
Sa compari o limuzina cu o masina de teren cu o numesti tu .

Sa o stapaneasca sanatos si sa aiba parte de ea beneficiarul si mai lasa intepaturile . Daca doresti sa primesti doar parerile care te lingusesc pe tine sa-mi spui ca stergem posturile care nu-ti sunt pe plac .

Pe viitor abtine-te de la remarci de felul asta .
Moderez moderat .

Offline Kimu

• Administrator
  • Cititor
    • Email
Ciprian, esti foarte obraznic!
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc.

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Pentru mine ramane doar amuzant. Am recitit cap-coada intreg topicul si se pare ca problema nu intra in aria mea de competenta. Eu admir oamenii care isi sustin cu tarie punctul de vedere, chiar daca nu e cazul.
Peace !

Offline RazvanDuta

• Membru Fondator
    • http://www.antiradare.ro
    • Email
Eh, doar profita de faptul ca e moderator ... si isi impune parerea ... la fel ca atunci cand m-am referit la postul de mai jos :

Ce argument ai in favoarea Subaru ca ar fi o marca superioara Skoda ? La modul general vorbind .
Ca fost posesor de Logan si utilizator iti spun ca Logan e superior Skoda la capitolul costuri de intretinere si piese de schimb . Un kit de ambreiaj pe producator este la circa 200 lei .
Deviem .m

si am zis ca : Hai sa ne luam toti Logan ! Pe acelasi principiu, Logan e superior si oricarui BMW, Audi sau Mercedes

Postul meu a rezistat ... nu stiu, vreo 5 minute ?  Sunt curios cat o sa reziste asta ...

Auzi .. Logan e superior Skoda   Prietene, superior inseamna mai bun , nu mai ieftin !
Why so serious ? Let's put a smile on that face !

Offline Ciprian

• **
Kimu esti foarte cuminte .
Roberto , tu doar atat intelegi , ca e amuzant . Oamenii si-au dat cu parerea , daca tie nu-ti place o parere , asta e .
Razvan , era retorica afirmatia mea . Si fara "prietene" ca nu ne tragem de sireturi .
Ar fi cazul sa ramanem la capitolul masini ? Nu de alta dar voi vad ca aveti ceva cu persoane si nu cu masini .
Vad ca aveti apetenta pentru CIRC . Garantat o sa se inchida circul daca o sa continuati asa .
Moderez moderat .

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Hai sa fiu mai explicit, orice lucru care intra in categoria "amuzant" il privesc ca pe ceva benefic. In vremurile astea orice poate sa-mi aduca un zambet pe buze este bine primit.
Titlul topicului putea sa fie si "Skoda sau Pegas Camping", nu vad cu ce ar fi schimbat datele problemei.
Ca sa mai alin durerea, eu personal alegeam 100% Skoda.
Topicul se poate inchide, daca se considera ca e mai bine.
« Last Edit: Martie 02, 2011, 11:14:54 pm by Roberto »

Offline Kimu

• Administrator
  • Cititor
    • Email
Garantat o sa se inchida circul daca o sa continuati asa .
Sa se-nchida, dar nu mai lasa spatiu intre cuvant si semnul de punctuatie; se vede foarte aiurea.
Vezi ce cuminte sunt?  :goofy
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc.

Offline Ciprian

• **
Atata timp cat se discuta de masini nu se inchide nimic .
Pentru restul facem sindicat , condica de sugestii si reclamatii , orice doriti . Dar nu pe topicurile astea .
Defect profesional cu spatiile , sunt croitor .
Moderez moderat .

Offline razvan rs

• Membru Fondator
  • *
    • Email
Cipi, eu zic sa o lasi mai usurel, prea te infierbinti repede mai ales ca esti moderator si ar trebui sa fii un factor de echilibru aici pe forum! 
« Last Edit: Martie 03, 2011, 12:42:57 pm by razvan rs »

Offline Ciprian

• **
Razvanel , iti multumesc de sfaturi si am sa le iau in considerare si le aplic .
Vad ca va place numai cu diminutive si eu interpretasem gresit , de fapt suntem o mare si frumoasa familie si cei nou veniti sunt primiti ca si cum ar din totdeauna in aceasta familie .  Va multumesc .

Cum in afara de discutii offtopic nu mai e nimic de spus , topicul se inchide si va fi deschis printr-un PM catre mine la solicitarea initiatorului .
Pe viitor astfel de discutii pe un topic similar sau tehnic vor fi sanctionate .
Moderez moderat .

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by augustin112
[Noiembrie 09, 2020, 07:33:44 pm]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by ionita