GENERALITATI > Garantia autoturismelor Skoda
De ce putem beneficia in garantie !
LUCI:
Stiu zeci de cazuri de garantii refuzate pe motive sociale, rasiste sau chiar de starea de moment a responsabilului de garantii. Stiu situatia si in PoRo. Aceeasi.Frustratii din spatele birourilor de garantii dau raspunsuri evazive consilierilor de service care prostesc lumea la druml mare (celor cu care le merge). cu restul au scandaluri si aici se termina garantia. Mi se pare aiurea sastau 3 saptamani fara masina(adica sa mearga nasol) sau sa fac 200km pana la alt dealer sa schimb un debitmetru, de ex.
Nici nu vreau sa am de-aface cu oamenii astia, practic nu are ce sa se strice si sa nu poti cumpara.
Cip:
Eu am fost norocos :)
safari hunter:
--- Quote from: "LUCI" ---foarte corect. La skoda am renuntat la garantii dupa cate 6 luni, la toyota din prima zi.
--- End quote ---
Toyota cere bani si pe ce nu stie sa faca, este o alegere fireasca pentru un client informat.Totusi spre deosebire de Skoda, unde gasesti multe alternative ca piese si service-uri, Toyota are un numar restrans de optiuni. De aici si nesimtirea brandului. Ma felicit in fiecare zi pentru schimbarea brusca a deciziei de a cumpara un Avensis in favoarea Superbului.
d-rive:
Eu mai vreau sa vorbesc de subiectul asta. Pur si simplu mi-e lehamite fara ca eu sa fi avut vreo problema de garantie.
Le-am zis in fata. Va bateti cu pumnul in piept in fata concurentei si spuneti consilierilor sa foloseasca ca argument de vanzare fiabilitatea masinilor Skoda si oferiti cea mai de rahat garantie de pe piata. Adica din punctul meu de vedere sunteti niste 3:-O :o3
safari hunter:
Florin, posibilitati exista, chiar si in Romania important este sa stii cum si cui sa pui problema. Pentru a-mi schimba airbag-urile de la Kalos care sufereau de un amarat de contact de 2 bani sub scaun, a trebuit sa ajung la NTSB / NTSHA in SUA. A durat cateva luni, dar mi-am pus airbag-uri laterale noi de la modelul 2006, alt SDM si bineinteles ca nu au mai fost probleme.
Navigare
[#] Pagina următoare
Go to full version