GENERALITATI > Garantia autoturismelor Skoda
De ce putem beneficia in garantie !
STIG:
Nu putini posesori de skoda au avut probleme cu masinile in perioada de garantiei.Unii dintre ei au scapat fara sa plateasca,dar marea majoritate nu au beneficiat de garantie si au trebuit sa plateasca bani din buzunar.
Chiar eu am avut un client care,din prima zi cand a luat masina a renuntat la garantie pt ca,nefiind la prima skoda,nu a fost multumit de garantia oferita.
Daca ati avut probleme cu masinile in garantie si nu ati beneficiat de ea,postati aici si poate gasim o solutie.
LUCI:
La toate masinile noi am renuntat la garantie. Am lucrat si eu in sistem si stiu despre ce este vorba.
STIG:
Clientul de care vorbeam isi luase o Octavia 2 de 1.6MPI si a doua zi era cu ea la montat GPL. Cand l am intrebat de ce renunta la garantie mi a raspuns sec,nu vrea sa si piarda timpul in service ca sa se milogeasca de astia sa i schimbe o bucsa,pivot,amortizor,etc si ca,motorul,cutia nu i se vor strica incat sa apeleze la garantie
LUCI:
foarte corect. La skoda am renuntat la garantii dupa cate 6 luni, la toyota din prima zi. Cu diferenta de bani dintre rreviziile obligatorii si cele facute de mine imi pot procura orice piesa cade pe masina. Din fericire pe niciuna nu a cazut vreo piesa pana acum. Si intr-adevar procedurile de garantie sunt greoaie in romania, nu mai vb de consilierii care te fac sa te simti ca ultimul om ca le ceri dreptul tau.
STIG:
Daaa,aici ai mare dreptate. Mi se pare normal ca sa fie angajati oameni care au cunostiinte in domeniul auto si atat. Pt ca,daca merg la unu care nu e in domeniu,dar e si el angajat ca si consilier de service,de la el ma astept sa mi zica celebra fraza,"asa face toate "
Navigare
[#] Pagina următoare
Go to full version