collapse

Author Topic: Columbus sau replica !  (Read 14120 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
Răspuns: Columbus sau replica !
« Reply #25 on: Iulie 27, 2011, 03:16:59 pm »
Buna atentionarea  :)), eu vorbeam de aceeasi masina. SoundSystem pe O1 sau Tour nu am auzit sa existe.
WARNING! I have an attitude and I know how to use it!

Offline COSMIN

• Moderator
« Reply #26 on: Iulie 27, 2011, 04:43:44 pm »
Nu exista termen de comparatie intre sistemul audio de fabrica intre Octavia 1 si Octavia 2, cel din urma fiind net superior. Sistemul audio stock de Octavia 1 este inferior si celui de pe fabia, si asta iti zic nu din carti ci din experienta. Eu am sound system blaupunkt pe golf, cu 10 difuri...mi se pare ca se aude decent. E loc de mai bine, dar asta si din cauza headunitului care e o varza maxima. Ei, in comparatie cu Octavia lu arthur, care NU are sound system, diferenta nu e ... mare. Conteaza foaaarte mult sursa zgomotului.
Audi A3 S-line 2.0 TDI quattro
Audi A5 S-line 2.0 TDI quattro

Offline RPM

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #27 on: Iulie 27, 2011, 05:02:26 pm »
De invidiat in comparatie cu Loganul, da, corect.  :D Cele dotate cu SoundSystem.......da, se aud acceptabil spre bine. In cazul Lancer-ului, doar varianta de top e dotata cu un sistem de sunet Rockford Fosgate care se aude f. bine, desi dif-urile sunt din gama entry-level a renumitului producator.

pai atunci nu inteleg de ce iti dai cu parerea,atita timp cat tu ai octavia 1 care NU are sound sistem? :)) :)) :))
stiu karate,judo,kung-fu si alte... 3 cuvinte in japoneza!

Offline lucian.1950

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #28 on: Iulie 27, 2011, 11:40:16 pm »
Una peste alta , eu vad ca bateti cimpii si nu are nimeni nimic de invatat din posturile voastre care nu mai au nici-o legatura cu titlul , asa ca rog un admin sa inchida topicul.... zau asa !

Offline St3ff

• Membru Fondator
  • **
    • Email
« Reply #29 on: Iulie 27, 2011, 11:46:10 pm »
cine ce stie de navigatia amundsen de pe superb?

vreau sa salvez un prieten,dealerul incearca sa-l convinga s-o echipeze cu asa ceva.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline STIG

• Administrator
« Reply #30 on: Iulie 28, 2011, 12:33:57 am »
Nu prea cred ca face banii si,probabil,dealerul respectiv a zis si el sa dea comanda de o masina de showroom si sa experimenteze aceasta scula,pe care,din cunostiintele mele nimeni nu a avut curajul sa o cumpere.
Asa ca,spune i pretenului ca daca n are ce face cu niste bani sa o ia,dar  sfatul meu este sa astepte 2 luni si sa si ia Bolero ul.  ;)
THE MAN IN THE WHITE SUIT

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #31 on: Iulie 28, 2011, 04:40:00 pm »
Una peste alta , eu vad ca bateti cimpii si nu are nimeni nimic de invatat din posturile voastre care nu mai au nici-o legatura cu titlul , asa ca rog un admin sa inchida topicul.... zau asa !

Sorry  !  :">  Eu unul ma voi abtine de acum incolo.
« Last Edit: Iulie 28, 2011, 04:44:42 pm by STIG »

Offline lucian.1950

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #32 on: Iulie 29, 2011, 09:02:58 am »
Roberto,
nu am zis nimic cu rautate, dar aici se ,, vorbeste '' mult despre orice, numai despre masini efectiv, nu.
Eu as vrea sa ne vedem saptaminal, cine poate sa vina , si acolo putem vorbi cite-n luna si in stele, aici cred ca ar fi bine sa scriem strict la obiect, sa ajutam pe cel ce a pus o intrebare cu experienta noastra, cine o are .
Deci eu tot incerc sa va fac sa veniti la intilniri... asa ca nu te supara, nu m-am referit strict la tine sau la alti baieti de aici, doar ca ati , sau au devenit toti ,,lenesi'' si nu mai vine nimeni la intilniri... singurul loc unde ma mai intilnesc cu baietii este wforum ... la noi cei cu skoda de ce nu se mai poate ?!

Offline Roberto

• Membru Fondator
    • Email
« Reply #33 on: Iulie 29, 2011, 02:24:25 pm »
Esti oricand binevenit  la intalnirile din C-ta.
« Last Edit: Iulie 29, 2011, 10:35:52 pm by STIG »

Offline lucian.1950

• Expert
  • **
    • Email
« Reply #34 on: Iulie 29, 2011, 02:55:06 pm »
Nu-ti face iluzii ca scapati de mine, cind o sa ajung la sfirsit de saptamina prin zona caut pe forum date si va pomeniti cu mine ... la intilniri !

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by walkerro
[Octombrie 27, 2024, 03:53:11 am]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by denis
[Februarie 04, 2020, 04:58:19 pm]