collapse

Author Topic: Upgrade sistem audio Fabia  (Read 3072 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Offline andrei_p

• *
    • Email
Upgrade sistem audio Fabia
« on: Ianuarie 11, 2011, 05:57:38 pm »
As dori ca pana in vara dupa  ce mai fac rost de bani sa schimb difuzoarele in fabia deoarece vreau ceva mai bun.Mp3-ul cu care a venit din fabrica il voi pastra pentru ca ma costa mult sa-mi iau altceva.Merge cumva pus amplificator doar pentru difuzoare si sa-l conectez la mp3 ?
Si ce difuzoare mi-ati recomanda,nici prea scumpe dar nici cele mai ieftine  ? Probabil voi cauta si un subwoofer activ dar de dimensiuni mai mici pentru a nu-mi ocupa tot spatiul din portbagaj.

Offline dadu221

• *
    • Email
Răspuns: Upgrade sistem audio Fabia
« Reply #1 on: Mai 21, 2011, 07:28:47 pm »
daca nu ti-ai luat inca nimic ar merge sa pui niste dls-uri pe fata , b5 sau b6 classic. asta am eu pe masina si le recomand cu caldura. Daca dai muzica tare si ai boxe bune s-ar putea ca de la basi sa apara ceva zgomote prin usa de la plastice slabite. asa ca gandeste-te bine daca vrei amplificator sau nu :)
Recomand pastrarea radioului de fabrica din perspectiva faptului cca nu stia cu grija furturilor.
Ca bass ia-ti ceva sealed pt fidelitate , ai putea incerca un magnat b 30 de ex sau ceva mai mic. Eu nu l-am dat niciodata la cat poate (e restrictionat din amplificator) ca nu vreau sa imi rup masina. Daca vrei sunet bun se recomanda insonorizarea usii. Nu am fost atent ce masina ai dar in cazul in care ai berlina ia-ti pe spate boxe magnat power force 12*8 si nu ai nevoie de subwoofer. Au cam 5 kg bucata (am avut eu pe masina si mi-au cocosat placa in timp).

* Forum Skoda pe FB

* Ultimele Posturi

Zgomot / Trepidatie Octavia 2 2005 DSG6 by augustin112
[Noiembrie 09, 2020, 07:33:44 pm]

Alarma originala by Alexe Cip
[Noiembrie 07, 2020, 01:29:19 pm]

Probleme Motor Skoda Octavia III 1.6 TDI by ToaderIM
[Octombrie 06, 2020, 01:14:43 pm]

Spatiu depozitare by LM
[Iunie 21, 2020, 01:21:25 pm]

skoda octavia scout 4x4 by ionita
[Ianuarie 05, 2020, 08:48:15 pm]